Muškarci našeg vremena imaju sve češće probleme sa potencijom. Zašto je to tako?
Naša svakodnevica su užurbanost, sve veći fizički i mentalni napori, stres, sve manja normalna meðuljudska komunikacija, neizvesnost. Od muškarca se traži svakim danom sve više i taj pritisak koji im je nametnut, stvara probleme koji se u sve češćem broju manifestuju impotencijom (erektivnom disfunkcijom).
Veliki broj istraživanja govori da se starosna granica muškaraca sa impotencijom, sve više spušta.Ti zabrinjavajući podaci, inicirali su kako naučne tako i medicinske krugove da se više pozabave ovom pojavom. Ranije studije uglavnom su davale prednost organskom uzroku kao razlogu za impotenciju, koji je čak iznosio 70%. Danas je već uveliko taj procenat je izmenjen tako da se psihološki uzroci često penju na više od 50%. Organski uzroci su najčešće srčana oboljenja, povišen krvni pritisak, povišen holesterol, šećerna bolest ili problemi sa prostatom. Došlo je do poremećaja u radu endokrinog sistema muškarca. Hormoni kao prenosioci poruka iz hipotalamusa ka periferiji to jest muškim polnim organima se luče u manjoj količini od dovoljne.

Emocionalni stresovi, samoiscrpljivanje na poslu, strahovi koji svakodnevno povećavaju jer odgovorni muškarac ima jaku potrebu da on i njegovo okruženje (pordica, prijatelji, poslovni partneri...) budu u harmoniji, troše ogromnu životnu energiju. Jedan od prvih simptoma da se muškarčevo telo premorilo je nedostatak seksualne želje kao i erektivna disfunkcija.

 

Sa zadovoljstvom Vam nudimo, najčistiji i najkvalitetniji prah Zlatne make da pored opšte dobrobiti za celokupan organizam, rešite i probleme sa potencijom. Sigurni smo da ako se budete pridržavali naših uputstava koja se odnose na redovnu upotrebu i minimalnu dozu od 2-5gr dnevno, da će doći do željenih rezultata.

Dragi muškarci, počnite sa uzimanjem zlatne make, uvrstite je u Vaš svakodnevni jelovnik (vidi način upotrebe). Očekujemo da nam se već posle mesec dana upotrebe ove čudesne biljke javite zadovoljni, potentni, srećni, harmonični sa sobom i okolinom.

Muškarci su vrlo osetljivi na ovu temu i mnogo duže im treba da se usude da potraže stručnu pomoć.

Na tržištu postoje razni preparati koji nude "brzu" pomoć svakom muškarcu sa problemima erektivne disfunkcije. Pored lekova, postoje kako u svetu tako i ovde, prisutni razni fitopreparati koji utiču na potenciju.Već duži niz godina u svetu, pa i u našem najbližem okruženju (Hrvatska, Slovenija,.) zna se za biljku Maca Peruvian (Lepididium Meyenii). Naš mali tim odiučio se da i Srbiji ponudi ovu izuzetno moćnu peruansku biljku koja raste na 4000m Andiskih visoravni. Pod nazivom ZLATNA MAKA ova biljka je stigla u Srbiju, i verujemo da će se svaki muškarac obradovati ovoj informaciji .Zašto to kažemo?

Zato što je prah zlatne make najprirodniji i najzdraviji način da pomognete svom telu tako što će ponovo moći da uspostavi normalan balans hormona, neophodan za pravilno funkcionisanje svih telesnih sistema u organizmu.

Važno nam je da znate da je zlatna maka biljka sa izuzetnim energetskim, adaptogenim, antidepresivnim dejstvom na ljudski organizam, a njena uloga kao regulatora hormona kako kod muškaraca tako i kod žena je nadmašila mnoga medicinska očekivanja.


Uostalom, da pustimo da Vi nešto dodate!!!
Svako Vaše iskustvo biće nam od izuzetne važnosti! Vreme je da POčNETE!!!
Poručite ZLATNU MAKU i postanite potentni u svim značenjima te reči.