Psihoanalitičari definišu libido kao iskonsku strast prema životu, silu od suštinskog značaja za održanje ljudske vrste. Ipak, ovaj pojam najčešće vezujemo za seksualnu želju i nagon. Sa godinama, a posebno u stresnim uslovima savremenog života, libido neminovno opada kod oba pola.

Pored fizičkih faktora, depresija, anksioznost i stres najčešći su psihološki uzročnici opadanja zdravog seksualnog nagona. Ova stanja deluju na čitav organizam (kardiovaskularni sistem, digestivni trakt, produkciju polnih hormona) i za posledicu imaju seksualnu disfunkciju. Naravno, libido je u najtešnjoj vezi sa endokrinim sistemom i svako narušavanje hormonalnog balansa prvo se odrazi na libido i seksualnu aktivnost.
Zato nije čudo da do pada libida najčešće dolazi kod osoba koje prolaze kroz drastične hormonalne promene, kao što su menopauza ili trudnoća.

 

Iako se o tome nerado govori, muškarci, naročito oni izmeðu 40 i 50 godina života, sa padom lučenja testosterona, počinju da se suočavaju sa slabljenjem seksualnog nagona.

Na žalost, ova starosna granica se u savremenom svetu zabrinjavajuće pomera naniže. Impotencija, iako tabu tema, danas pogaða i veoma mlade muškarce.Globalno tržište je preplavljeno raznim preparatima za rešavanje ovog problema, ali, zbog nedovoljne informisanosti o ovoj temi, oba pola se neretko odlučuju za neproverene i često štetne "čudesne pilule".

Na sreću, priroda još uvek ima najbolji odgovor na ovaj problem.

 

Prah Zlatne make, osvedočen kao najefikasniji prirodni hormonalni regulator, uspostavljanjem ravnoteže našeg endokrinog sistema, vratiće seksualnu želju, kako muškarcima, tako i ženama.

Od vremena Inka prah Zlatne make je poznat kao jedan od najjačih afrodizijaka koji priroda nudi na dar. Upravo ova osobina čini suštinu njene rastuće popularnosti na Zapadu. Sada je stigla i u Srbiju.

Redovnim korišćenjem Zlatne make vratićete svoju seksualnu želju i podići nivo energije i vitalnosti.

Zdrav seksualni život je jedan od osnovnih preduslova za očuvanje životnog entuzijazma i zadovoljstva.
Zato dodajte maku kao najefikasniji začin Vašeg ljubavnog života! Poručite još danas Zlatnu maku!