Zašto kolektivno patimo od nedostatka energije?!
To je definitivno jedno od najčešćih stanja u našoj užurbanoj i stresnoj svakodnevici i došlo je vreme da se tu nešto menja! ©ta?Hronična "bolest" današnjeg sveta - nedostatak energije u poslednje vreme gotovo da kulminira: nema muškarca ili žene iz poslovnog sveta (mada je sve više to čujemo i od mlade populacije) da u toku dana ne kažu "nemam više energije".

©ta to radimo tako pogresno i dolazimo u takvo stanje?
Tempo života kome smo se prepustili i negde na vreme nismo postavili prioritete počinje da nas gazi. Krade nam energiju!!! Sve što radimo, obavljamo na brzinu: žurimo od trenutka kada se probudimo a nismo se dovoljno ni naspavali, postajemo isfrustrirani pri pomisli da nas čeka gust sobraćaj, kašnjenja, stresne situacije na poslu  i tako se niže dan koji nam "pojede" energiju. Nemamo više vremena za opuštene i prijatne razgovore u krugu porodice ili prijatelja, vaspitavanje dece se svodi na večernje brifinge ako ih uopšte i vidimo a fizičke aktivnosti smo pretvorili u trčanje po pijaci, šoping centrima ili poslovnim sastancima. Može to mnogo bolje!

Kako?
Svaki dan u Vašem životu je novi početak i mi predlažemo da već danas (ne odlažite za sutra, znate već dobro šta će biti sa tim) uzmete od dana "samo" jedan sat za sebe i u miru neke bašte ili parka, izdvojeni od gužve i ljudi napravite sopstvenu listu prioriteta!
Setite se da svet nije idealan i zato ni mi to ne moramo biti!
Probajte da napravite bolju organizaciju svoga dana! Teško je danas ostati zdrav a istovremeno odgovoriti zahtevima karijere, održati zdravu i srećnu porodicu, pružiti usput neka sitna zadovoljstva koja čine život udobnijim, dati sebi vremena za neka nova saznanja iz oblasti koja Vas interesuje.

Ima tu još mnogo toga što su naši roditelji stizali. Tih mirnijih vremena u kojima se živelo mnogi od nas se sećaju sa čežnjom jer sve je nekako bilo lakše, opuštenije, sa više smisla jednostavno način života je bio primereniji čoveku. To vreme je iza nas ali mi za sebe i svoj mikrosvet možemo nešto da uradimo!

Zašto?
Da bi vratili svom životu tu neophodnu energiju i počeli ponovo da se radujemo novom danu.

Počnite sa liste svojih prioriteta da ostvarujete svoj plan tako što ćete za početak naći vremena da budete makar svesni svakodnevnih grešaka koje sami sebi činimo. Probajte u toj listi važnih stvari koju morate napraviti kad tad, da izostavite "viškove" - stresne vesti od ranog jutra, nepotrebne rasprave o politici sa kolegama na poslu, žurbu koju unosite dok jedete, čitate ili komunicirate sa ljudima oko sebe! Znamo da Vam se čini da tražimo mnogo i to odmah, ali učinite taj prvi napor i postepeno menajte loše navike (koje su nam delom nametnute, a drugim delom smo ih mi sami sebi zacrtali kao neophodnost) i počnite da živite za početak malo drugačije.

Budite sigurni da će se svaka promena koju pre svega uradite na sebi, sledeći neke mudre savete dovesti vaše telo i psihu u mnogo bolje stanje.
©ta Vam to mi preporučujemo!
U Srbiju je stigla ZLATNA MAKA u prahu. Moćna biljka sa visoravni Anda koja svojim jedinstvenim sastojcima (pogledaj sastav) ima moć da vrati energiju Vašem telu. Vama je i potrebna ta dodatna energija da krenete sa menjanjem loših navika! ZLATNA MAKA koju još danas možete poručiti je u svetu herbalne medicine poznata kao jedan od najmoćnijih podizača energije. Zato Vam preporučujemo da već danas poručite prah ZLATNE MAKE i vratite energiju Vašem telu! čekamo Vaša iskustva!

Pokrenite se i poručite ZLATNU MAKU a ona će pokrenuti Vas!
Obezbedite energiju za promene